avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legalitate blocare lift urcare /coborare de la etaj 2
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legalitate blocare lift urcare /coborare de la etaj 2

In blocul meu de 10 etaje , s-a afisat ca liftul nu se poate folosi decat de la etajul 2 indiferent ca urci sau cobori.Si astfel liftul a fost setat sa urce/coboare doar de la etajul 2 S-a explicat ca s-a procedat astfel pentru a nu se mai cara eventuale bagaje ce ar rezulta din modenizarea apartamentelor sau orice altceva!
ESTE LEGAL ASA CEVA
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:44, 1 Iunie 2016
naher a scris:

S-a explicat ca s-a procedat astfel pentru a nu se mai cara eventuale bagaje ce ar rezulta din modenizarea apartamentelor sau orice altceva!

Este total netemeinic si nelegal ca liftul sa poata fi utilizat numai de la si pana la etajul 2
Mai ales pentru situatii de urgent= interventie salvare,smurd,este netemeinic a se restrictiona utilizarea liftului de la parter

@ynocentta
Ne puteti spune unde anume e interzis setarea liftului, deci nelegal, astfel incat sa nu opreasca la parter si et.1?

e legal daca exista o hotarare a adunarii generlae.
Oricum, o idee practica ...
Foarte practic pentru cei cu carucioare sau pentru cei batrani!
Cred ca si-au dat seama de greseala si azi dupa amiaza cand am venit de la serviciu , anuntul disparuse , iar liftul funcioneaza normal( pana la parter) Oricum a functionat ""anormal". vreo 10 zile!Initial am crezut ca este o gluma!!
Multumesc mult pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

De ce sa platesc service ascensor daca stau la et. 1 georgetteivonna georgetteivonna Locuiesc la etajul 1 si de trei ani de zile de cand locuiesc in acest bloc, usile lifturilor de la etajul 1 sunt blocate. Lunar, platesc taxa de service, ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli lift ascociatie de proprietari Pop_Marcel Pop_Marcel Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje unde avem ascensor pt care platim un abonament de intretinere lunara respectiv un abonament de curent, insa ... (vezi toată discuția)
Lege privind plata liftului intr-un bloc gmecmha gmecmha Buna seara.As dori sa-mi spuneti daca exista o lege prin care esti obligat sa platesti intr-un bloc liftul la etajul 1, acesta nefiind functional si ... (vezi toată discuția)