avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legalitate blocare lift urcare /coborare de la etaj 2
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legalitate blocare lift urcare /coborare de la etaj 2

In blocul meu de 10 etaje , s-a afisat ca liftul nu se poate folosi decat de la etajul 2 indiferent ca urci sau cobori.Si astfel liftul a fost setat sa urce/coboare doar de la etajul 2 S-a explicat ca s-a procedat astfel pentru a nu se mai cara eventuale bagaje ce ar rezulta din modenizarea apartamentelor sau orice altceva!
ESTE LEGAL ASA CEVA
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:44, 1 Iunie 2016
Oameni buni!
La instalatia liftului nu umbla nimeni inafara firmei care face service-ul, asa ca @ynocentta nu va mai victimizati. Ca asa s-a intamplat la dvs.! Foarte bie, s-a intamplat si presedintele a incasat amenda, dar asta nu inseamna ca peste tot se intampla asa.
Am mai scris - si la noi este aceasta moda cu scoaterea persoanelor de la parter si et. 1 de la cheltuielile cu privire la energia electrica consumata de lift - astfel ca usa liftului de la et. 1 este blocata. Aceasta masura a fost luata inca de acum 30 de ani, asa ca daca ma ia unul la intrebari, va trebui sa rasfoiesc cateva registre de PV ale AG, sa vad unde s-a hotarat aceasta chestiune. Eu asa am mostenit metoda si toata lumea este multumita, bashca faptul ca de atunci s-au schimbat 5-6 presedinti.

Deci, la instalatia liftului "umbla" doar firma de service, iar la 2 ani vine un nene de la CNCIR care se uita ce reparatii au mai facut baietii si incaseaza cam 300-400 lei de lift. Cred ca le-ar place sa-l sanctioneze si pe presedinte daca l-ar gasi ca umbla si set-eaza functionarea liftului.

Am mai scris, de la un lucru banal semnalat de un user, discutam discutii pe variatiuni, ne dam cu parerea chiar acolo unde chiar nu ne pricepem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce sa platesc service ascensor daca stau la et. 1 georgetteivonna georgetteivonna Locuiesc la etajul 1 si de trei ani de zile de cand locuiesc in acest bloc, usile lifturilor de la etajul 1 sunt blocate. Lunar, platesc taxa de service, ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli lift ascociatie de proprietari Pop_Marcel Pop_Marcel Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje unde avem ascensor pt care platim un abonament de intretinere lunara respectiv un abonament de curent, insa ... (vezi toată discuția)
Lege privind plata liftului intr-un bloc gmecmha gmecmha Buna seara.As dori sa-mi spuneti daca exista o lege prin care esti obligat sa platesti intr-un bloc liftul la etajul 1, acesta nefiind functional si ... (vezi toată discuția)