In blocul meu de 10 etaje , s-a afisat ca liftul nu se poate folosi decat de la etajul 2 indiferent ca urci sau cobori.Si astfel liftul a fost setat sa urce/coboare doar de la etajul 2 S-a explicat ca s-a procedat astfel pentru a nu se mai cara eventuale bagaje ce ar rezulta din modenizarea apartamentelor sau orice altceva!
ESTE LEGAL ASA CEVA
Oameni buni!
La instalatia liftului nu umbla nimeni inafara firmei care face service-ul, asa ca @ynocentta nu va mai victimizati. Ca asa s-a intamplat la dvs.! Foarte bie, s-a intamplat si presedintele a incasat amenda, dar asta nu inseamna ca peste tot se intampla asa.
Am mai scris - si la noi este aceasta moda cu scoaterea persoanelor de la parter si et. 1 de la cheltuielile cu privire la energia electrica consumata de lift - astfel ca usa liftului de la et. 1 este blocata. Aceasta masura a fost luata inca de acum 30 de ani, asa ca daca ma ia unul la intrebari, va trebui sa rasfoiesc cateva registre de PV ale AG, sa vad unde s-a hotarat aceasta chestiune. Eu asa am mostenit metoda si toata lumea este multumita, bashca faptul ca de atunci s-au schimbat 5-6 presedinti.
Deci, la instalatia liftului "umbla" doar firma de service, iar la 2 ani vine un nene de la CNCIR care se uita ce reparatii au mai facut baietii si incaseaza cam 300-400 lei de lift. Cred ca le-ar place sa-l sanctioneze si pe presedinte daca l-ar gasi ca umbla si set-eaza functionarea liftului.
Am mai scris, de la un lucru banal semnalat de un user, discutam discutii pe variatiuni, ne dam cu parerea chiar acolo unde chiar nu ne pricepem.