avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problema cu sechestrarea mamei intrun camin de batrani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problema cu sechestrarea mamei intrun camin de batrani

JUDECATORIA CRAIOVA
DOSAR:
CCOM1


DOMNULE PRESEDINTE,


Subsemnatul ................., in calitate de reclamant, in temeiul art. 205 Cod procedura civila, in termen legal

Formulez

INTAMPINARE

Prin care solicit respingerea actiunii ca neintemeiata, pentru urmatoarele

MOTIVE:

In fapt, la data de 16.05.2015 am incheiat cu reclamanta .............prin administrator ......................, contractul nr. .................. pentru acordarea de servicii sociale si de ingrijire, pentru mama mea, M............., pentru o perioada nedeterminata.
In baza acestui contract, reclamanta se obliga sa acorde servicii de asistenta sociala si de ingrijire conform pct. II din contract iar costul total al serviciilor sunt de 1500 lei/luna, conform pct. III din contract.
Precizez ca suma stabilita la pct.III 1 nu include costul medicamentelor necesare beneficiarului, costul imbracamintei, incaltamintei, asigurarea de asistenta medicala de specialitate.
La data incheierii contractului am achitat suma de 1500 lei pentru care am primit chitanta, iar ulterior am achitat suma de 3200 lei pentru care nu am primit chitante.
Mentionez ca la data de 29.01.2016 am notificat firma, cu confirmare de primire si continut declarativ, notificare ce a fost primita in data de 03.02.2016 de catre administratorul societatii, pentru a mi se comunica contul societatii in vederea virarii sumelor, conform contractului incheiat, dar a refuzat acest lucru deoarece doreste ca acesti bani sa nu fie fiscalizati, fapt cu care eu nu sunt de acord, raspunzandu-mi printr-un simplu mesaj administratorul societatii ca nu mi-l da.( anexez acte doveditoare, respectiv notificarea trimisa, confirmarea de primire si mesajul prin care administratorul refuza sa-mi dea contul ).
Conform notei de calcul atasata reiese, ca in afara celor 1500 lei/luna mai trebuie achitata si valoarea a 4 baxuri pampers /luna, respectiv 252 lei/luna, ceea ce din contractul nr. 65/16.05.2015 nu rezulta ca eu sunt obligat sa platesc acesti pampers, ci dimpotriva, reclamanta este obligata prin contract sa asigure acesti pampers.
Nu este adevarata afirmatia reclamantei ca ”refuz contactul cu mama mea”, ci dimpotriva, am solicitat rezilierea contractului dar administratorul societatii mi-a interzis intrarea in caminul de batrani sub pretextul ” veti lua pe mama dvs. de la noi in clipa in care veti achita suma pe care o datorati. Prezenta dansei la noi cu dovada neachitarii este DOVADA IN INSTANTA…..”( anexez mesajul administratorului prin care imi refuza contactul cu mama mea ).
Precizez ca nu sunt intrunite conditiile raspunderii civile contractual prevazute de art. 1350 Cod civil, avand in vedere faptul ca eu am vrut sa-mi execut obligatiile asumate prin contract, prin virarea banilor in contul societatii, dar administratorul a refuzat categoric.
Mai mult decat atat, acesta a incercat sa-mi incarce nota de plata cu suma de 2772 lei, reprezentand alte cheltuieli.
In dovedirea celor de mai sus, solicit incuviintarea probei cu inscrisuri, interogatoriul reclamantei si alte probe care vor reiesi din dezbateri.
In drept, imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art. 205 Cod procedura civila.
Anexez alaturat intampinarea in doua exemplare si acte in dovedirea acesteia, pentru conformitate cu originalul:
- Notificarea prin care solicit contul societatii;
- Confirmarea de primire a notificarii;
- Mesajul trimis de administratorul societatii;


DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI CRAIOVA

intrebare : pot deschide actiune ptr. sechestrare de persoana ?

[Editare date personale]
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2016
Admin, administrator
Puteti formula plangere penala.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de justitite nejustificate la plata intretinerii stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. r fi foarte lunga povestea insa am sa incerc sa o scurtez. Mama este retantiera la intretinere, e ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv Ginulici Ginulici Buna ziua, O cunostinta are urmatoarea problema : pana in luna mai a.c. i s-a retinut din venituri pensia alimentara pentru fiica minora, conform unei ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata - plata partiala a creantei nyusziful nyusziful Buna ziua. As avea va rog nevoie de un raspuns in aceasta situatie: avem un debitor, care in februarie datora societatii 98.000 de lei (suma din contract, cu ... (vezi toată discuția)