avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie executare

Buna ziua,

Am fost chemata in instanta in calitate de intimat, pentru o contestatie la executare.As dori sa stiu daca trebuie sa angajez un avocat sau daca trebuie sa depun ceva documete?Care este procedura?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ela30 , utilizator 18:41, 1 Iunie 2016
Multumesc pentru raspuns.Am inteles ca nu trebuie sa mai fac intampinare deoarece a achitat.
Nu este obligatoriu sa angajati avocat, va puteti apara si singura,intrucat conf.art.717(3)NCPC judecarea contestatiei se face de urgenta si cu precadere,depuneti imediat intampinarea insotita de actele pe care va sprijiniti apararea,pe care veti scrie" conform cu originalul" si semnati.
~ Conținut șters la cerere ~
Da,am primit doar o citatie,probabil pentru ca el contesta cheltuielile de executare.
Formulati intampinare in care aratati ca, nu vi s-a comunicat potrivit legii contestatia la executare.

Alte discuții în legătură

Poprire pensie- recuperare sulta si cheltueli de judecata- termen contestatie la executare rona1958 rona1958 Am de recuperat sulta si cheltuieli de judecata . Am fost la executor si am depus demersulrile . De unde stiu daca piritii depun contestatie la executare si ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare Inkaso Inkaso Am depus o contestatie la executare, am primit o Comunicare Adresa prin care am primit copie la Intampinare. Intrebare: este obligatoriu sa depui raspuns la ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru iuliana neata iuliana neata Buna ziua. In data de 26iunie a.c. am primit o citatie in urma careia sunt chemata in instanta ,in calitate de contestator(contestatie la executare) in proces ... (vezi toată discuția)