avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

taxa judiciara de timbru

Buna ziua. In data de 26iunie a.c. am primit o citatie in urma careia sunt chemata in instanta ,in calitate de contestator(contestatie la executare) in proces cu asoc. de proprietari in calitate de intimat si imi este cerut sa achit taxa judiciara de timbru,in termen de 3 zile. Unde pot plati aceasta taxa si cum fac dovada ca am achitat suma stabilita de instanta? Care sunt urmatorii pasi dupa plata taxei? Daca, in urma intampinarii depusa de catre asoc. de prop, prin care se solicita respingerea contestatiei la executare,raportat la faptul ca dosarul executional a fost inchis(suma executata in aprilie 2018 este achitata din iunie 2014!),am posibilitatea de recuperare a taxei de timbru? Mentionez ca locuiesc in sectorul 3 Bucuresti.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:25, 28 Iunie 2018
Plătiți taxa de timbru la orice sucursala CEC Bank și trimiteți dovada în original prin poștă cu confirmare primire (că să evitați cozile de la registratură).
Formulați și o adresă de înaintare a acesteia.
Puteți solicita cheltuieli de judecată, cărora li se circumscrie și taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul care face recurs (in contradictoriu cu asociatia de proprietari) este obligat sa plateasca taxa de timbru? eliasav eliasav In prima instanta, la actiunea deschisa la judecatorie, instanta a dat castig de cauza reclamantei - asociatia de proprietari. Proprietarul (paratul) ... (vezi toată discuția)
Cerere reconvenþionalã la contestaþie la executare pentru despãgubiri? CsifoGabriella CsifoGabriella Cerere reconvenţională pentru a solicita despăgubiri în cazul exercitării cu rea-credinţă a contestaţiei la executare? Am calitatea de intimat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!- contestatie admisa acn acn A fost admisa de catre instanta contestaţia mea la executare silita. Intrebari ar fi: 1 Cum pot desfiinta infiintarea popririi? 2 Cum pot sa imi recuperez ... (vezi toată discuția)