avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu maternitate

Din cele 126 de zile de concediu de maternitate pot sa iau doar 120? Am avut 31 prenatal si pana la 120 postnatal.si nu as vrea sa le mai iau pe cele 5 ramase ca se pot sa intru in concediu de crestere a copilului cu data de 1.06
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:35, 31 Mai 2016
Nu sunteti obligata sa luati toate zilele de concediu de maternitate. Asa cum vi s-a spus anterior, sunteti obligata doar la efectuarea a 42 de zile de concediu postnatal.
Dupa terminarea acestei perioade ,va puteti depune dosarul pentru indemnizatie.
1. Puteti sa solicitati concediul de lauzie numai pana la 31.05.2016.

2. - Ce spune medicul de familie nu este prevazut in lege.
- Sa va spuna el unde scrie asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal ggami ggami Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal. Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate este obligatoriu? Madalina 92 Madalina 92 Este obligatoriu concediu prenatal si postnatal (126 zile impreuna) ca mai apoi sa pot intra in cencediu crestere copil? (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie oanabitta oanabitta Buna ziua am citit undeva astfel concediu de sarcina este de 63 zile calendaristice si 63 de zile cel de lauzie . Ce ma intereseaza pe mine daca pot acumula ... (vezi toată discuția)