Buna ziua, in 22,04,2013 am cumparat un mixer de pe site-ul Emag , aflat in termenul de garantie s-a defectat de 2 ori. Prima data a fost reparat gratis , iar a doua oara mi s-a cerut sa platesc piesa, fiind tot in garantie. Am refuzat plata reparatiei si .... mixerul a ajuns tot in service. Azi am sunat ca doresc sa mi se repare si raspunsul a fost.......mixerul a fost casat. Mi s-a spus sa le trimit pe mail in 15 zile daca mai doresc mixerul , contra cost nu-L doream. Dar de ce nu mi s-a spus ca in 90 de zile va fi casat ? Au avut acest drept fara sa ma informeze ca il vor casa ? Exista vreo lege in sensul asta ? Pt ca ei nu au baza legala , nu m-au intrebat si l-au casat . Multumesc.
Cititi cu atentie ce scrie in certificatul de garantie,poate gasiti acolo raspunsul. Eu nu am auzit pana acum de termenul de casat daca e in garantie produsul.Daca nu se mai putea repara trebuia inlocuit cu altul dar gratis nu pe bani.
L-au casat dupa ce s-a terminat garantia si eu nu vroiam sa platesc piesa . Dar nu m-au anuntat de procduta de casare. Mixerul a costat 310 ron , daca mi se spune evident nu doream casarea produsului si plateam piesa.