copilul meu a facut 3 ani de scoala aici in romania si clasa a _4 _a in italia ,fara sa aibe foaia matricola de aici,ce trebuie facut ca sa}l scot de la scoala romana si sa}l inscriu in italia?si pentru tesera sanitara a copilului ce acte?iar pentru alocatie? sotul lucreaza legal la o baza nato in italia.multumesc foarte mult.
Pentru foaia matricola aferenta clasei I - III, trebuie sa depuneti la scoala la care a invatat copilul, o cerere prin care sa solicitati acest act mentionand faptul ca va veti muta in Italia, impreuna cu toata familia.
Pentru alocatie, va recomand sa va deschideti un cont pe numele dv. in Romania si sa depuneti la Directia de MUnca si Protectie Sociala o cerere tipizata prin care solicitati achitarea alocatiei de stat pentru copil in contul ..................... deschis la Banca ........................................La aceasta cerere, veti depune copia act identitate parinte, copie certificat nastere copil, copia deschiderii de cont intocmita de unitatea bancara. ;)
Alocatie copii
si_mona
lucrez ca badanta in italia cu contract pe 1 an 8 ore pe zi.daca iau copii cu mine am 3 copii pot primi alocatie acolo?ii pot da la scoala acolo?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Tutela minor
lucyana220
In anul 2006 a decedat sora mea si i-a ramas 2 copii minori ,unul de 6 luni si altul de 7 ani ,copii rezultati din 2 relatii de concubinaj. pe cel de 6 ... (vezi toată discuția)