avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoala in italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoala in italia

copilul meu a facut 3 ani de scoala aici in romania si clasa a _4 _a in italia ,fara sa aibe foaia matricola de aici,ce trebuie facut ca sa}l scot de la scoala romana si sa}l inscriu in italia?si pentru tesera sanitara a copilului ce acte?iar pentru alocatie? sotul lucreaza legal la o baza nato in italia.multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 09:26, 15 August 2009
Pentru foaia matricola aferenta clasei I - III, trebuie sa depuneti la scoala la care a invatat copilul, o cerere prin care sa solicitati acest act mentionand faptul ca va veti muta in Italia, impreuna cu toata familia.

Pentru alocatie, va recomand sa va deschideti un cont pe numele dv. in Romania si sa depuneti la Directia de MUnca si Protectie Sociala o cerere tipizata prin care solicitati achitarea alocatiei de stat pentru copil in contul ..................... deschis la Banca ........................................La aceasta cerere, veti depune copia act identitate parinte, copie certificat nastere copil, copia deschiderii de cont intocmita de unitatea bancara. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii si_mona si_mona lucrez ca badanta in italia cu contract pe 1 an 8 ore pe zi.daca iau copii cu mine am 3 copii pot primi alocatie acolo?ii pot da la scoala acolo?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Transferul scolar din italia in romania mary2013 mary2013 Daca vreau sa aduc un copil minor din italia de la o scoala,la o scoala in romania trebuie transferul de la acea scoala,sau se poate sa il dau la scoala din ... (vezi toată discuția)
Tutela minor lucyana220 lucyana220 In anul 2006 a decedat sora mea si i-a ramas 2 copii minori ,unul de 6 luni si altul de 7 ani ,copii rezultati din 2 relatii de concubinaj. pe cel de 6 ... (vezi toată discuția)