avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sfat-vechime pentru pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sfat-vechime pentru pensionare

In cazul unui contract de munca cu timp partial (2ore/zi-10ore/saptamina), pe care il am la propria firma, vechimea in munca pentru completarea stagiului complet de pensionare este proportionala cu durata de 2ore/zi ?
Am 22 de ani vechime si mai am nevoie de inca 8, deci raspunsul imi este foarte util pentru a putea stabili ce trebuie sa fac in continuare...
Va multumesc mult,
Gabriela
Cel mai recent răspuns: malacka , utilizator 16:23, 7 Noiembrie 2005
Ai dreptate user anonim, imi cer scuze fata de postatorul intrebarii.am incurcat codul vechi cu cel nou, va trebui sa sterg din fisier pe cel vechi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Daca am lucrat 5 ani cu contract de 2 ore/zi, cata vechime in munca am? (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare în cazul unui contract de muncă cu timp parțial de 4 ore pe zi Cristina_Ana Cristina_Ana Bună seara, Am lucrat cu program parțial de 4 ore pe zi în perioada 01.04.2001- 01.03.2003. Conform precizărilor CNPP: ,,In perioada 01.04.2001- ... (vezi toată discuția)
Cum ma afecteaza la pensie faptul ca lucrez doar patru ore pe zi? alextomescu alextomescu Buna ziua. Va rog sa-mi precizati conditiile in care ma va afecta la pensie, faptul ca in momentul de fata mi-a fost redus programul zilnic de lucru la 4 ... (vezi toată discuția)