avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lucrare curatenie subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lucrare curatenie subsol

buna ziua , acum 2 ani s-a facut curatenie subsol din fodul de reparatii ,lucrarea am facuto constituind un proces verbal in care a semnat comitet presedinte si administrator bani sau scos din caserie cu dispozitie de plata ca sa putem plati oameni care a lucrat , s-a procedat corect ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:23, 31 Mai 2016
Acum nu mai dezgropati mortii. Lasati-o asa!

Corect este insa sa faceti un contract de prestari servicii si sa redactati un stat de plata in care aveti o valoare bruta, un CASS de 5.5%, calculat la valoarea bruta, care se scade din aceasta, un impozit de 16% care se calculeaza la valoarea bruta si se scade de-asemenea. Ce ramane dati in mana celor care presteaza.
La ANAF introduceti si aceste venituri in luna respectiva in Declaratia 112 si platiti in plus la CASS asigurat si impozit sumele calculate pe statul de plata.
da stiu , dar o doamna curioasa care vrea actele si a facut plingere la politie .
Corect era sa incheiati contract prestari servicii
Pentru lucrarea respectiva daca detineti incheiat PV inregistrat in evidente,pentru a justifica suma,prezentati documentul la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata curatenie subsol bloc ceraselabolog ceraselabolog in cazul in care 5 oameni au facut curatenie in subsolul unui bloc cum se platesc ei si ce obligatii de plata catre anaf are asociatia de ... (vezi toată discuția)
Contracte prestari servicii Buna seara . As avea cateva intrebari legate de contractele de prestari servicii ,va rog sa ma lamuriti , pe exemplul neactualizat prezentat mai jos: nume ... (vezi toată discuția)
Folosire fond reparatii niculinapopa niculinapopa Buna seara. Sunt presedinta unei asociatii de proprietari si va rog sa mispuneti daca procedez corect in urmatoarea problema . Am trecut in listele de ... (vezi toată discuția)