avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... sechestru asigurator
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

sechestru asigurator

Buna ziua,se poate elibera autorizatie de constructie pe un teren care e sub sechestru?
Eu am obtinut aceasta autorizatie cu toate actele necesare certificat de urbanism in care scrie destul de clar ca proprietatea nu se afla sub sechestru nu este ipotecat ori grefat de sarcini si totusi astazi am fost la notar sa vand acest teren si am aflat ca este pus sub sechestru. Mentionez ca mai am o locuinta,am, crezut ca sechestrul s-a pus asupra acelei locuinte nu stiu cum se procedeaza atunci cand se impune masura sechestrului asigurator daca cineva trebuie sa vina sa verifice acea locuinta eu am primit doar un plic in care ma instiinta de aceasta masura. Sechestrul s-a pus din 2015 iar eu autorizatia am obtinut-o anul acesta .
Va rog daca poate cineva sa ma ajute ma aflu intr-o situatie foarte incalcita si nu stiu ce e de facut de acum incolo.
De fapt ce doriti, care este intrebarea? daca s-a eliberat autorizatia , cel care construieste pe un teren sechestrat isi asuma un mare risc . Avand in vedere notarile din Cartea funciara terenul nu se poate vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans locuinta ContSters79057 ContSters79057 Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru o locuinta intr-un imobil nou platind un avans de 75% din valoarea acestuia.Acest antecontract a ... (vezi toată discuția)
Sechestru anaf nykol2575 nykol2575 Buna seara! Ma puteti ajuta cu o opinie in urmatoarea speta: o persoana juridica are sechestru pus de Anaf pt neplata datorii BS. O banca a aprobat o ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune t_floris t_floris in anii 60 tata si fiu cumpara o casa cu teren. Casa de pe teren este demolata, se obtine autorizatie de constructie pe numele fiului si al celui de-al doilea ... (vezi toată discuția)