avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie auto! Reglulamentar? Da sau NU?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie auto! Reglulamentar? Da sau NU?

Buna ziua.

Va rog daca puteti sa -mi spuneti daca am procedat corect.

Am cumparat recent o masina din Polonia de la o companie.

Reprezentatul companiei mi-a imnanat urmatoarele documente:

Documentul de asigurare a masinii, (valabile in prezent)
Actele de verificare a starii tehnice a masinii conform serviciului tehnic.(valabile in prezent).

Am intrat in posesia bunului si reprezentantul companiei mi-a emis facutra conform platii contravalorii cu cat ne-am inteles.

Insa datorita agitatiei am uitat sa-i dau reprezentantului sa semneze contractul de vanzare-cumparare.
Intrebarea mea? Daca pe viitor voi intampina probleme ca trebuie sa platesc nu stiu ce taxe eventualilor fostiilor propietari sau nu stiu ce surprize o mai avea? Tin sa sugerez ca am contractul de vanzare-cumparare dintre ultimul proprietar si compania de la care am achizitionat vehicolul.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)
Salut , am cumparat o masina de la un samsar , acesta nu a detinut ... harold_og harold_og Salut , am cumparat o masina de la un samsar , acesta nu a detinut masina in acte , a luat masina de la un domn (fara sa faca contract vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare inmatriculare masina alexandru8 alexandru8 Buna ziua. Am si eu o mica problema, recent am cumparat o masina, printr-un intermediar acesta mi-a dat toate actele inclusiv financiaru propietarului de la ... (vezi toată discuția)