avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in acte

un act de control de fond odata incheiat si semnat de mine , martori , pers. care l-a intocmit , aprobat deseful unitatii unde lucrez ,mi-a fost comunicat - poate fi modificat ulterior?????( corectarea unor cifre, cuvinte adaugate, stersaturi ). Copiile mele primite la data incheierii constituie probe in acest sens ????
Cel mai recent răspuns: daniela83elena , utilizator 09:25, 2 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Daca a fost modificat ulterior poate fi considerat fals in acte. Vedeti articolul de mai jos.

"procedee de alterare a unui înscris pot consta, în primul rînd, în ştersături şi adăugiri, transformarea unui semn grafic, suprapunerea de noi trăsături peste cele iniţiale, haşurarea sau acoperirea cu diferite materiale a unei porţiuni a scrisului ori numai a unor semne grafice, ruperea (tăierea, arderea) unei porţiuni din act sau perforarea acestuia exact în locul unde se află semnul grafic ce urmează a fi înlăturat ş.a."

Sursa: [ link extern ]

Deci mare grija! Succes!
Aceste acte modificate au fost si folosite de angajator atat la primarie pentru a incerca recuperarea prejudiciului , cat si la comisia de disciplinna unde s-a cerut desfacerea disciplinara a contractului de munca . Ambele actiuni au esuat datorita altor motive si abia acum am descoperit falsul din actele mai sus mentionate . O sa imi iau avocat si urmeaza sa demaram actiunile necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri in sistemul de invatamant Azal3ea Azal3ea Sunt profesoara la o scoala unde nu mi se da voie sa inchei mediile si sa scriu in condica de prezenta. Cei de la inspectoratul scolar au facut front comun cu ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ officemvp officemvp As dori sa-mi spuneti daca intr-o actiunea de nulitatea act administrativ, in procedura de contencios administrativ se poate invoca procedura verificari de ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog? marianelena marianelena Sunt in litigiu cu soc.,procesul ajungand in faza de recurs.Din lipsa de bani nu am angajat un avocat.Soc. a emis o decizie de desfacere a cim prin demisie ... (vezi toată discuția)