Buna ziua,
Am avut un credit la o banca, din 2006...am platit 2/3 din credit (ultima rata platita a fost in data de 30.04.2012)...intre timp am fost preluat de o firma de recuperare. Astazi am fost anuntat ca mi se va face poprire pe salariu.Precizez ca abia astazi am primit somatia (din data de 17.01.2014 ) si solutionarea cererii de executare(din data de12.11.2013) ; am salariul minim pe economie si 2 copii minori in intretinere. Ce pot sa fac?S-a prescris aceasta datorie?
@ ilie Daca incheierea executorului a fost transmisa de abia acum ( incheiata din 2013-2014) nu ar fi motive de perimare? Probabil a ramas in nelucrare dosarul de executare. Oricum, trebuie studiate documentele, dar ceva nu pare in regula.
Care ar fi motivele de perimare, ținând cont că este o executare pe Noul Cod de Procedură civilă?
Pentru a interveni perimarea, creditorul trebuie să nu facă un act, nu executorul.
Executare
dorinv
speta: o executare silita. Cerea de executare facuta in 2003, executorul obtine incuviintarea executarii. Face poprire pe conturile debitorului. Intervin niste ... (vezi toată discuția)