avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituirea

buna, daca vecinul meu are mai mult pamint decit in acte specific asa zice ca la cumparat si mie imi lipseste acel pamint ,avind in acte mai mult si ca suprafata nu il am .ce sanse am sami recuperez pamintul apelind la instanta si la gata procesului sami recuperez cheltuielile va multumesc
Cel mai recent răspuns: lucian100 , utilizator 23:25, 1 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituirea lucian100 lucian100 buna sunt in proces cu vecini mei de granituire expertul care a fost desemnat de judecatorie a fost la masurat si pe mine nu ma citat sa fiu la fata locului ... (vezi toată discuția)
Revendicare si granituire. suprafata reala asupra careia poarta dreptul de proprietate felicia bz felicia bz buna ziua, in 2003 am cumparat un imobil ce consta in CORPUL DE CLADIRE C1-LOCUINTA COMPUSA DIN 3 CAMERE SI 2 HOLURI ACOPERITA CU TABLA IN SUPRAFATA CONSTRUITA ... (vezi toată discuția)
Retrocedare mariuca72 mariuca72 Buna ziua.Am facut un contract de vinzare cumparare la avocat pe un drept litigios ptr retrocedare in 2014 cumparat de la parintii mei(parintii mei neavind ... (vezi toată discuția)