avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituirea

buna sunt in proces cu vecini mei de granituire expertul care a fost desemnat de judecatorie a fost la masurat si pe mine nu ma citat sa fiu la fata locului si pe expertiza scrie ca eu am fost la fata locului si am indicat puncte de masurare as vrea sa stiu prin ce forma sa ma apar, sal dau in judecata sau ajunge sa contest expertiza cu toate ca la masurat arata ca am mai putin pamint decit pe acte si lor lea iesit in plus dar pe expertiza zice expertul ei se suprapun cu mine numa 10 m si restul de pamint ce imi lipseste nu este la ei ,si zice ca ce au ei in plus sar fi largit pe o alta latura care este un drum ,la primarie am fost la cadastru si ei au zis ca nu mapot ajuta ca nu stiu daca sint pe domeniul public multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:42, 10 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua. Trebuie sa depuneți obiecțiuni la expertiza și sa va formulați apărarea necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert problema silvia p silvia p Buna seara,problema pe care o am este cu un expert topo .Am avut un proces de granituire cu un vecin pe care l-am pierdut din cauza INCORECTITUDINII ( ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie incheiere de respingere cerere de intabulare pentru proces de granituire? viomarius97 viomarius97 Am incercat sa-mi fac cadastru si intabulare la un teren cu casa, dar dupa multe incercari s-a dovedit ca vecinul are cadastru si intabulare si exista o ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topografica efectuata în "sistem de coordonate particular, special adoptat"!!! Annett Annett Într-un.proces de granituire, expertul judiciar a depus o \"minune de expertiza\", iar calculul coordonatelor tuturor punctelor ridicate din teren s-a făcut ... (vezi toată discuția)