avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... drept de vot
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

drept de vot

Daca am fost condamnat cu suspendare 6 luni, termen de incercare 2 ani si 6 luni pot merge la vot ? Condamnare a ramas definitiva in martie 2013 ?
Cel mai recent răspuns: 2l0w4this , utilizator 20:28, 2 Iunie 2016
daca nu exista pedeapsa complementara de la art 66 litera d, atunci puteti vota.

+ ar fi trebuit sa fiti deja reabilitat, din moment ce ati primit pedeapsa-n martie 2013,daca de atunci a ramas definitiva, atunci ar trebui sa intervina reabilitarea.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
2l0w4this, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada reabilitare davidescucostel davidescucostel Buna seara . Am o cunostinta care in luna martie anul 2013 a fost condamnata la 1 an cu suspendare si 3 ani de reincercare pentru ca a condus sub ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis ucidere din culpa, culpa comuna liviutudor2345 liviutudor2345 Buna seara, in urma cu 3 ani am avut un accident rutier rezultand decesul victimei. A fost declarata culpa comuna 50% vina mea si 50% vina victimei, victima ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere -art 91 ncp/reabilitare, termen Iulian1012 Iulian1012 Pedeapsă de executat de fiecare inculpat: 3 ani închisoare şi 1 an pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăz. de art. 66 lit. a şi lit. b ... (vezi toată discuția)