avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... participare la licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

participare la licitatie

buna ziua va rog sa mi spuneti cine ma poate reprezenta la licittatie un avocat sau un jurist?
:frantic:
Cel mai recent răspuns: marianavoda , utilizator 18:17, 2 Iunie 2016
Daca sunteti persoana fizica, numai un avocat.

Daca sunteti persoana juridica, va poate reprezenta fie un avocat fie un consilier juridic.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre consilier juridic mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos puteti sa imi spuneti si mie daca un angajat cu functia de jurist, (este angajat din noiembrie 2007) care a urmat cursurile facultatii ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea persoanei fizice de catre consilierul juridic nicolauviorel nicolauviorel In temeiul ultimelor modificari legislative cum ar putea un consilier juridic sa acorde asistenta judiciara persoanei fizice cu care nu are relatii de ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! aș dori să știu dacă pot fi reprezentat ... Dinu19801980 Dinu19801980 Bună dimineața! Aș dori să știu dacă pot fi reprezentat de un jurist in fața instanței, menționez că vreau sa divorțez și sunt persoană fizică, ... (vezi toată discuția)