avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asistenta medicala in centrele de permanenta
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asistenta medicala in centrele de permanenta

Asistenta medicala in centrele de permanenta
Am inteles recent ca asistentele medicale care lucreaza pe baza de contract cu un medic in centrele de permanenta , sunt obligate sa-si faca PFA . Desi legea centrelor de permanenta a ramas neschimbata, modificarile din Codul civil se pare ca impun acest lucru . Exista vreo posibilitate sa lucram in continuare in centre de permanenta FARA A NE INREGISTRA ca PFA si daca da , care ar fi solutia ?Cele care au PFA , de ce trebuie sa faca contractul cu un singur medic de familie(care nu este platitor in acest caz) si nu cu CJAS( ca si medicii prestatori de servicii medicale pe baza de PFA ,) acestea putand astfel face garzi cu diferiti medici . Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
asistentmedical2001, utilizator

Alte discuții în legătură

centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale asmedcor26 asmedcor26 Subiect: centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale o asistenta medicala angajata in cabinet medical cu program de 8 ... (vezi toată discuția)
Buna seara! Încă nu sunt asa informata în legătură cu pfa. ... Melania iulia Melania iulia Buna seara! Încă nu sunt asa informata în legătură cu PFA. Situația mea este urmatoarea: am lucrat ca și asistent medical la un centru de permanenta cu ... (vezi toată discuția)
Corelarea contractelor de garda ManuelaMuresan ManuelaMuresan Buna ziua, Am si eu o dilema in ceea ce priveste corelarea prevederilor OUG 57/2015 cu prevederile Ordinului MS 870/2004: pe de o parte avem 1. OUG 57/2015 ... (vezi toată discuția)