avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot sa renunt la un contract de servicii de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot sa renunt la un contract de servicii de comunicatie?

Am primit o notificare de la telekom ca se modifica grila pachetului de tv de baza si va avea 10 canale in plus in luna iunie gratis iar din luna iulie se mareste factura pt cele 10 canale.Daca nu sunt de acord imi zice asfel:Ai dreptul de a denunta unilateral contractul privind furnizarea serviciilor de comunicatii electronice achizitionate de la telekom in 30 de zile de la data primiri prezentei notificari,fara plata nici unor penalitati sau despagubiri.Pot sa reziliez contractul ? Mai am contract cu iei inca 1an?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:21, 2 Iunie 2016
Buna ziua
Puteti denunta contractul unilateral (sa renuntati la el ca asa vreti dumneavoastra) fie ca mai aveti sau nu termen in derulare
E dreptul dumneavoastra iar ei nu va pot taxa cu cine stie ce penalitati.
Daca o fac va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract telekom anabobyuta anabobyuta in urma notificarii primite de la Telekom pe care o atasez: ”NOTIFICARE PRIVIND MODIFICAREA UNILATERALĂ A CONTRACTULUI AVÂND CA OBIECT SERVICIILE ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala de contract,efectuat de firma de telefonie. nicodaro nicodaro Fiind la jumatatea termenului intr-un contract cu o firma de telefonie,imi cere sa schimb contractul.In urma refuzului meu,mi se comunica ca,face uz de clauza ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)