avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Denuntare unilaterala contract Telekom
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Denuntare unilaterala contract Telekom

in urma notificarii primite de la Telekom pe care o atasez:
”NOTIFICARE PRIVIND MODIFICAREA UNILATERALĂ A CONTRACTULUI AVÂND CA OBIECT SERVICIILE FURNIZATE DE TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. (“TKRM”)

Stimate Client,

În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, suntem nevoiți să modificăm condițiile de furnizare a serviciilor prevăzute în contractul încheiat cu Telekom Romania Mobile.

Astfel, începând cu data de 1 martie 2020, prețul pentru fiecare abonament de servicii mobile contractat pe contul 1.11302768 va fi majorat cu 0,42 euro TVA inclus (0,35 euro fără TVA). Majorarea se adaugă la prețul redus al abonamentului (prețul rezultat după aplicarea reducerilor/promoțiilor de care beneficiați conform contractului), prețul final fiind determinat prin însumarea acestora. Majorarea prețului se va regăsi pe factura dvs. evidențiată la linia Majorare 2 abonament servicii mobile.
Valoarea majorării în lei este de 2 lei* (TVA inclus); valoarea în lei poate varia în funcție de cursul de schimb aplicabil la data emiterii facturii.

În măsura în care nu sunt modificate expres sau implicit conform celor din prezenta notificare, restul prevederilor contractului nu se modifică.

Dacă nu sunteți de acord cu modificările de mai sus, aveți dreptul de a denunța unilateral contractul privind furnizarea serviciilor în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări. În caz de denunțare a contractului, nu veți fi obligat la plata vreunor despăgubiri. Dacă ați achiziționat un Pachet Promoțional, tranșele lunare neplătite aferente terminalului achiziționat devin automat scadente și exigibile.

Denunțarea unilaterală a contractului se poate face prin notificarea scrisă, transmisă către Telekom Romania Mobile Communications S.A., la sediul din București, Splaiul Independenței nr. 319G, SEMA Parc, Clădirea Atrium House, etajele 1 și 2, Sector 6, 060044, conform prevederilor Contractului sau în magazinele Telekom Romania.


Cu stimă,
Andreas Elsner

Este legal ca cei de la Telokom sa ma oblige sa platesc transele lunare neplatite la terminalul telefonic achizitionat la momentul incheierii contractului? Eu personal vreau sa renunt la acest contract.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:37, 29 Ianuarie 2020
E ok sa renuntati, dar nu mai sunteti sub contract si toate datoriile ( rest de plata la telefon) devin scadente.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Incetare contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o notificare privind modificarea unilaterala a contractului avand ca obiect serviciile fixe furnizate de TELEKOM Romania\" ... (vezi toată discuția)
Pot sa renunt la un contract de servicii de comunicatie? dorat dorat Am primit o notificare de la telekom ca se modifica grila pachetului de tv de baza si va avea 10 canale in plus in luna iunie gratis iar din luna iulie se ... (vezi toată discuția)