avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Datorie ANAF din drepturi necuvenite (din indemnizatia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Datorie ANAF din drepturi necuvenite (din indemnizatia crestere copil primita in plus 2013 )-mai primesc indemnizatie crestere copil 2016?

Buna ziua,

Am o datorie la ANAF de 900 RON din drepturi necuvenite (din indemnizatia crestere copil primita in plus-anul 2013 )-desi eu am depus atunci dosarul de insertie in munca la timp.
Mentionez faptul ca deja am fost informata in 11/2015 ca s-a inceput executarea silita dar nu am poprire pe cont inca.
Acum sunt insarcinata si nu stiu ce sa fac.Mai primesc noua indemnizatie crestere copil in Oct 2016-?Trebuie sa platesc neaparat? Si daca platesc unde trebuie sa fac dovada?
Parca era si o lege cu amnistia fiscala dar nu am mai gasit.

Multumesc frumos!
Irina
Cel mai recent răspuns: Raducanumanuela , utilizator 08:38, 14 Noiembrie 2020
Multumesc mult pentru ajutor!
Dna Irina, ați rezolvat ceva atunci? Am o problemă asemănătoare si am tot căutat soluții dar nimeni nu știe ce e de făcut
Ema-Gabriela a scris:

Dna Irina, ați rezolvat ceva atunci? Am o problemă asemănătoare si am tot căutat soluții dar nimeni nu știe ce e de făcut


Postati detalii despre problema dvs ..
Bună seara! Cer ajutorul in următoarea problemă: m-am întors la muncă cu 91 zile înainte că fetița mea să facă 2 ani, așa că am depus pentru stimulent și am primit. Fiind însărcinată cu bebe 2, am întrebat dacă în concediu medical primesc stimulent, sa știu dacă trebuie sa declar ceva, și mi s-a zis că da, primesc! Surpriza: am primit azi de la ANAF titlu executoriu pentru o datorie de aprox 2400 lei-contravaloarea stimulentului din concediu prenatal . Cică nu trebuia să primesc! Dar dacă prenatalul e și el un concediu medical și dacă încă nu îmi era suspendat contractul de munca, de unde avea să știu eu că banii nu mi se cuveneau? Încă nu îmi sunt blocate conturile ...ce pot face? Unde se face contestația? E o sumă considerabilă pentru mine
Depuneti o contestatie la executare ... contestatia impotriva executarii silite se depune la instanta de judecata la care este arondata autoritatea fiscala emitenta a actului.

Alte discuții în legătură

Decizie recalculare indemnizatie dupa 4 ani jumate arhana arhana Buna ziua, am primit la sfarsitul lunii dec.2014 instiintare precum in urma unei decizii din 2012 s a recalculat indemnizatia dupa primul copil. Primul copil ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala - indemnizatie crestere copil krisstinalexandru krisstinalexandru in perioada mai 2012 - mai 2013 am fost in concediu de crestere si ingrijire copil , am reluat activitatea cu data de 01 mai 2013. In luna iunie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie crestere copil leorot leorot Buna ziua, Sotia mea a nascut in nov 2012 si pana in nov 2014 a primit indemnizatie pt crestere copil. Am primit recent o decizie de la agentia judeteana ... (vezi toată discuția)