avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire bursa Erasmus
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire bursa Erasmus

Bună ziua.
Se poate pune poprire pe o bursă Erasmus dacă beneficiarul acestei burse are un debit către statul român? Art.729 punctul 7, legea 134/2010 spune ca nu pot fi supuse popririi bursele de stat sau alte indemnizații care au o destinație specială. Nefiind o bursă acordată de statul român , cum pot dovedi că această bursă este totuși intangibilă ? Care este baza legală? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:27, 3 Iunie 2016
Consider că venitul respectiv este urmăribil silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont de bursa de studiu, legal ? vladadrian2204 vladadrian2204 Buna ziua , am o bursa de studiu de la Erasmus si un cont deschis la o anumita banca. De curand am primit un telefon de la banca si mi-au spus ca am o proprire ... (vezi toată discuția)
Bună seara dacă am propire pe cont și i-am deschis cont la ... Ciornea Ciornea Bună seara dacă am propire pe cont și iam deschis cont la copil pentru bursa sociala și pentru CES oare se oprește din bani? (vezi toată discuția)
Poprire pe bursa privata AndaBrailean AndaBrailean Se poate pune poprire pe bursa privata primita de un student de la o societate comerciala? (vezi toată discuția)