avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incident la antrenament
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Incident la antrenament

Buna ziua. Copilul meu face polo.La un antrenament,copilul meu s-a sicanat verbal cu un coleg.Dupa un schimb de replici,colegul copilului meu,mi-a bagat copilul la fund si la lovit cu genunchiul in ureche.Venind acasa ,mi-a spus ca il doare urechea si am mers la spital. Acolo la internat pe loc,cu diagnosticul..;Timpan gaurit: Doctorul a spus ca trebui chemata politia,A venit politia si ia luat declaratie copilului in prezenta mamei copilului.spunandu-mi ca ar trebuii sa merg si la IML pentru certificat. Eu nu am depus plangere la politie deocamdata.Intrebare;Ce ar trebuii sa fac mai departe in functie si de evolutia diagnosticului dat de medic.
Cel mai recent răspuns: virgilpetre , utilizator 19:10, 3 Iunie 2016
Pentru a formula o plangere penala trebuie sa obtineti intai un certificat medico-legal.
Puteti sa va constituiti in parte civila in dosarul penal sau puteti sa formulati o actiune civila in raspundere civila delictuala.
Un avantaj al plangerii penale consta in faptul ca nu sunteti obligata sa platiti taxa de timbru la valoarea pretentiilor materiale.

[Pentru astfel de date folositi profilul de consultant.]
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
Admin, administrator
Va multumesc pentru sfat.O sa ma gandesc si o sa iau o hotarare.In cat timp se poate depune plangerea penala?Exista un termen limita de la producerea incidentului? Va multumesc anticipat.
Inca o intrebare.La I.M.L. pentru eliberarea certificatului medico-legal se face cu programarea in prealabil ? sau te duci normal? multumesc pt.raspunsuri.O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire accident cu victime Cosmin Tudor Cosmin Tudor buna ziua. va rog sa ma ajutati cu cateva pareri despre urmatoarea situatie. am o ruda care a suferit un accident de circulatie. Un sofer a lovit-o pe trecerea ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, timpan spart ContSters396992 ContSters396992 Buna ziua, Va scriu cu privire la un eveniment nefericit de care m-am \"bucurat\" acum cateva zile. Pe scurt, un agent de paza m-a lovit in ureche intr-atat ... (vezi toată discuția)
O chelneriță a vărsat apa fierbinte pentru ceai pe copilul meu. cum pot proceda din punct de vedere legal, ce ar trebui făcut? publisher publisher Buna ziua! Duminica, in Brasov, inainte sa ne ridicam sa plecam dintr-un restaurant, o chelnerita a varsat apa fierbinte de la un ceai pe copilul meu de 4 ... (vezi toată discuția)