Buna seara ! Prietena mea vrea sa divorteze intrucat ea si sotul ei s-au despartit de mai bine de 6 ani insa el i-a spus ca nu vrea sa divorteze .Problema ei este ca nu stie unde este insa rudele lui stiu dar nu vor sa-i spuna nefiind in relatii bune cu ea . Intrebarea mea este cum poate divorta si daca il gaseste si el nu vrea sa divorteze cum sa procedeze pentru a divorta ? Multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi !
Să facă demersurile necesare pentru a afla actuala sa locuință, iar dacă nu reușește divorțul va continua cu citarea prin publicitate și prin mica publicitate, urmând ca pârâtului să i se numească un curator special pentru apărarea intereselor sale,
Divort
didisidodo
Doresc sa ma informez cum pot sa divortez in conditiile in care sotul este plecat din tara, nu este interesat de problema divortului si suntem despartiti de ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna
georgetasolo
Sunt divortata de 2 ani si din pacate am custodie comuna cu fostul sot, [editat]( hotararea este definitiva si irevocabila; am divortat in 01.09.2013). Doresc ... (vezi toată discuția)