avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dare in plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dare in plata

O persoana doreste sa faca notificarea de dare in plata pentru apartamentul pentru care plateste rate la banca, avand ca girant pe tatal sau.
Intrebarea este daca si tatal sau trebuie sa faca si el notificare sau sa trebuie sa semneze pe notificarea lui?
Cel mai recent răspuns: Andreea Ioana Miricioiu , Avocat 10:35, 3 Iunie 2016
Buna ziua, nu este necesara semnatura girantului.
Multumesc mult pentru raspuns!
Cu placere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire contract de credit. konig konig Am o nelamurire: in mai 2009 tatal meu, care avea 79 ani, a contractat un imprumut la o banca cu doi giranti, tot pensiunari, pe 3 ani, adica pana in iunie ... (vezi toată discuția)
Dare in plata LUCAT LUCAT Buna ziua. Va rog cu un raspuns la urmatoarea speta: credit bancar cu doi imprumutati, garantat cu o locuinta ai carei coproprietari sunt doar cei doi ... (vezi toată discuția)
Am luat un inprumut bancar,ptr o persoana,si acesta a girat cu apartamentul scanteie scanteie Buna ziua, Am si eu o intrebare,acum cativa ani,am luat un inprumut bancar ptr cineva,ca sa fiu sigur ca isi plateste ratele,aceasta persoana a girat cu ... (vezi toată discuția)