Prin decembrie anul trecut am fost prins conducand un vehicul sub influenta bauturilor acoolice.
Pe 4 aprilie 2016 am primit o comunicare rechizitoriu de la parchet in care imi spunea ca ii trimite dosarul la tribunal si ca trebuie sa platesc cheltuieli judiciare catre stat 320 Lei.
Pe 18 Mai 2016 m-am prezentat la proces unde am fost intrebat daca am vreo cerere de facut si daca am fost instiintat.(Nu am stat nici 30 de secunde) Au zis ca dosarul e in pronuntare.
Dupa cateva zile am primit acasa o "Comunicare Minuta Penala" in care la urma scrie:
"...In temeiul aceleiasi norme,constata legalitateaq administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala si dispune inceperea judecatii in cauza privind pe inculpatul (numele meu)."
Intrebarile mele sunt:
Cum pot sa fac sa imi iau permisul inapoi?
S-a terminat procesul sau abia acum incepe?
Buna ziua.
Redeschid topicul acesta pentru a nu mai deschide altul.
Revenind la subiect,am fost la proces,s-a terminat iar azi am primit decizia in care spune:
(pun aici pentru ca astia sunt mai complicati decat doctorii,nu inteleg nimic)
1. Am primit pedeapsa de 8 luni inchisoare la care s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.Termenul de supraveghere fiind de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari.
2. Sunt obligat la plata de 520 lei cheltuieli judiciare,din care suma 320 lei in faza de urmarire penala.
Acum intrebarile mele sunt urmatoarele:
Cand imi primesc permisul inapoi,e anulat sau suspendat?Sau unde intreb?
Cat am de platit?520 lei sau 840?
Permisul se anuleaza in urma hot. definitive. Dupa un an de zile de la ramanerea def. a hot. de condamnare aveti dreptul sa sustineti examen pentru un nou permis.
Aveti de platit 520.
Cum procedez ?
Karembeu88
Buna dimineața am fost prins cu 1.20 in fiola .. am refuzat probele biologice deoarece ma m speriat nu am mai avut de a face cu politia rutieră de 5 ani de ... (vezi toată discuția)