avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Temei de drept actiune: codul civil vechi sau codul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Temei de drept actiune: codul civil vechi sau codul civil nou

Pe ce criterii se alege codul civil dupa care se judeca un proces sau pe care iti intemeiezi actiunea?

Ce impact poate sa aiba in cadrul procesului cand se pune temeiul de drept dupa codul vechi si trebuia pus dupa codul nou?

Codul nou a avut cumva modificari in 2013?

Alte discuții în legătură

Comunicare judecatorie CostiNegrila CostiNegrila Buna ziua, Am contestat un proces verbal si am primit acasa o Comunicare in care mi se spune ca am de indeplinit urmatoarele obligatii: Obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Drept de preemptiune DIX DIX Buna. Am urmatoarea speta: o persoana achizitioneaza printr-un antecontract de vanzare cumparare (de mana , cu martori in anul 2001) un teren extravilan arabil ... (vezi toată discuția)
Divort marcuand marcuand Buna ziua,as vrea sa stiu cum sa procedez cu divortul fara acordul unuia dintre soti,cat dureaza si cat ar costa,copii nu avem,bunurii nu avem de ... (vezi toată discuția)