avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Colet din Brazilia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Colet din Brazilia

Buna seara tuturor

Am un prieten din Brazilia care o sa imi trimita un colet cu niste cafea si tigari si ceva dulciuri, ca un cadou; Cand ajunge in Romania, trebuie sa platesc ceva in plus la vama? Accize sau habar n-am...e ceva ce trebuie sa am in vedere?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 19:33, 12 Iunie 2016
Buna seara!
Bunurile primite fara destinatie comerciala nu implica plata unor taxe suplimentare, atata timp cat nu depasesc valoarea de 45 E/ colet.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Directiei vamilor:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vama stroiu stroiu Buna ziua , am o problema cu vama !Sa va explic, dupa cum bine stiti pretul tigarilor e cam mare in comparatie cu salariile,am cautat un pic pe net la o ... (vezi toată discuția)
Vamuire cu japca peter valentin peter valentin Buna ziua! Am un prieten in China, care lucreaza la o fabrica de machte auto de acolo in departamentul proiectare si care, imi aduna la o luna-doua cate 25 de ... (vezi toată discuția)
Achizitie tigari din import pentruu consum propriu MihaiDG MihaiDG Vreau sa comand de pe un site strain un cartus de tigari pentru consum propriu. V trebui sa platesc alte txe statului Roman? Accize, tva.... (vezi toată discuția)