avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

Am suferit un accident la masina , nu din vina mea.Urmeaza sa mergem la insp de asigurari si sa stabileasca dauna. Doresc sa subliniez ca masina este veche, din 1994. Credeti ca este vreo portita sa dau masina in schimbul unei sume de bani firmei de asigurari (ma gandesc ca reparatiile costa mai mult decat masina ) ?
Cel mai recent răspuns: avocatdareinplata , Avocat 17:27, 5 Iunie 2016
Legal, societatea de asigurare ar trebui sa va dea doua oferte, una cu pastrarea epavei si un a cu epava ramasa la dumneavoastra. Dra in majoritatea cazurilor nu accepta ca epava sa fie preluat de ei!
Daca masina a suferit o dauna totala probabilitatea este destul de ridicata ca sa primiti o suma globala in loc de reparatii.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2016
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daună totală în urma unui accident: asigurătorul mi-a dat de ales între 8000 de lei și scoaterea epavei la licitație. există un site unde se pot urmări aceste licitații? maru593 maru593 In urma unui accident, asigurătorul a declarat paguba totala si mi-a evaluat masina la 8000 RON. Mi s-a comunicat ca, daca aleg sa nu repar masina cu suma ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco Ileana2013 Ileana2013 Recuperare indemnizatie in caz de dauna totala. Am avut un accident si cei de la firma de asigurari unde am polita CASCO au evaluat costul reparatiei si au ... (vezi toată discuția)
Casco- pot sa nu accept dauna totala si sa oblig asigurarile sa imi plateasca pana la 85% din valoarea asigurata pentru reparatie si sa suport eu costul suplimentar? luoana luoana Am avut un accident in care mi-au fost avariate farurile, stopurile, senzorii de parcare, radiator, suma pentru reparatie fiind destul de mare ca domnii de la ... (vezi toată discuția)