avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... notificare la Instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

notificare la Instanta

Buna seara !
Am avut infatisare, la instanta de judecata, privund plangere impotriva mea, avand ca cerere pretentii, din cauza ca am depus o petitie la prefectura cu anumite plangeri.
Dupa judecarea pe fond, Judecatoarea a spus ca putem depune notificari, in termen de 15 zile.
Intrebarea mea este cum se procedeaza? Pot depune si alte inscrisuri sau pot face decat o notificare scrisa, ca o concluzie?

Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2016
dragosm1969, utilizator

Alte discuții în legătură

Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare ContSters115121 ContSters115121 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am facut plangere impotriva unui p-v de contraventie si paratul a depus intampinare, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 60 de zile am depus la primarie documentatia ... iulius473 iulius473 Buna ziua, In urma cu 60 de zile am depus la primarie documentatia pentru eliberarea Ordinului Prefectului la care nu am primit nici un raspuns,de la ... (vezi toată discuția)