avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, In urma cu 60 de zile am depus la primarie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, In urma cu 60 de zile am depus la primarie documentatia ...

Buna ziua,

In urma cu 60 de zile am depus la primarie documentatia pentru eliberarea Ordinului Prefectului la care nu am primit nici un raspuns,de la primarie mi sa spus ca dureazasi atat ,din cate stiu termenul de solutionare legal este de 30 zile,Unde pot reclama si ce pot face ca sa grabesc un pic lucrurile? Multumesc
Cel mai recent răspuns: iulius473 , utilizator 12:54, 7 Octombrie 2024
Notificati primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data si cereti eliberarea documentului necesar. Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si intrebati motivul pentru care nu se emite documentul necesar si ce se intreprinde.
Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la inregistrarea petitiei dvs., puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei in baza Legii nr. 554/ 2004.
Multumesc frumos
Ordinul Prefectului nu-l emite primăria, iar cererea dvs având ca obiect fond funciar nu se încadrează pe OG 27/2002 - regimul petițiilor. Primăria întocmește un dosar pe care îl înaintează Instituției Prefectului din județul respectiv, care analizează documentația în cadrul comisiei județene de fond funciar și emite acel Ordin al Prefectului. Din experiență, vă pot spune că poate dura și un an de zile... Dacă doriți informații suplimentare, cereți primăriei nr. de înregistrare al lucrării dvs la Prefectură și mai întrebați acolo în ce stadiu este lucrarea...
Am discutat la Prefectura, Primări nu a trimis nimic către Prefectura

Kyandra a scris:

Ordinul Prefectului nu-l emite primăria, iar cererea dvs având ca obiect fond funciar nu se încadrează pe OG 27/2002 - regimul petițiilor. Primăria întocmește un dosar pe care îl înaintează Instituției Prefectului din județul respectiv, care analizează documentația în cadrul comisiei județene de fond funciar și emite acel Ordin al Prefectului. Din experiență, vă pot spune că poate dura și un an de zile... Dacă doriți informații suplimentare, cereți primăriei nr. de înregistrare al lucrării dvs la Prefectură și mai întrebați acolo în ce stadiu este lucrarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat detaliat juridic, termen solutionare elenaxyz elenaxyz Cat termen au primariile la dispozitie pentru a solutiona un referat detaliat juridic pentru un teren de patru parcele? Au trecut 3 luni pana acum. (vezi toată discuția)
Formalități demolare casă veche. bună ziua. În anul 2016, în urma unei hotărâri judecătorești ... fruntela fruntela Bună ziua. În anul 2016, în urma unei hotărâri judecătorești definitive, soțul meu a devenit proprietarul casei părintești, casă construită în ... (vezi toată discuția)
Cu stima. am solicitat, in scris , primariei din comuna un raspuns ... Emil 66 Emil 66 Cu stima. Am solicitat, in scris , primariei din comuna un raspuns in legatura cu terenurile din proprietatea mea ce figureaza in evidenta primariei si nu am ... (vezi toată discuția)