avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate SRL

Buna ziua. Am deschis recent un SRL, mi s-a spus ca trebuie sa apelez la un contabil, ceea ce am si facut. Am facut un contract si o procura la notariat.
Din discutiile pe care le-am avut cu niste prieteni am inteles ca era indeajuns doar contractul, nu si procura. Acum ma gandesc ca oare i-am dat niste drepturi de a actiona in numele meu?
Daca poate sa ma lamureasca cineva cum sta treaba, sunt rau in ceata....
Cel mai recent răspuns: M_Dumitru , utilizator 23:15, 6 Iunie 2016
Acea procura, probabil, este pentru ca contabilul sa poata depune electronic declaratiile.Se depune la ANAF (procura) !
Da. Acum realizez ca mi-a spus ca el lucreaza electronic.
Multumesc de raspuns:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul ... Dariustic99 Dariustic99 Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul unui SRL și sunt în procesul de a schimba contabilul. Nu am parola de la SPV, e făcută ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cetatean bolivian, cu srl deschis în românia trebuie ... Elena2705 Elena2705 Buna ziua, Cetatean bolivian, cu SRL deschis în România trebuie sa facă procura pentru contabila sa îl reprezinte la ANAF. Avocatul lui i-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract contabil Mihai223 Mihai223 Buna ziua, Cum pot inceta colaborarea cu contabilul meu si sa semnez un contract cu un altul? As vrea ca primul sa nu mai poata depune declaratii ... (vezi toată discuția)