avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Cetatean bolivian, cu SRL deschis în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Cetatean bolivian, cu SRL deschis în România trebuie ...

Buna ziua,
Cetatean bolivian, cu SRL deschis în România trebuie sa facă procura pentru contabila sa îl reprezinte la ANAF. Avocatul lui i-a spus ca procura trebuie făcută in Romania, dar el este în Bolivia si nici un notar roman nu face procura online. Ce posibilități exista? Unde ar putea sa facă aceasta procura sa poată fi folosită la ANAF? Mulțumesc.!
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
Elena2705, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:49, 5 Ianuarie 2024
Procura poate fi facuta la Consulatul Romaniei din Peru, care asigura si relatiile cu Bolivia
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)
Contabilitate srl M_Dumitru M_Dumitru Buna ziua. Am deschis recent un SRL, mi s-a spus ca trebuie sa apelez la un contabil, ceea ce am si facut. Am facut un contract si o procura la notariat. Din ... (vezi toată discuția)
Imputernicire succesiune Viki65 Viki65 Pentru a face o imputernicire in vederea unei succesiuni o persoana care are dubla cetatenie( Romana-Germana) cu domiciliul stabil in Germania avand buletinul ... (vezi toată discuția)