avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Refacturare utilitati
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Refacturare utilitati

Buna seara !
Exista o conventie intre o institutie si o fundatie. In aceasta conventie de colaborare este specificat faptul ca institutia suporta cheltuielile cu utilitatile pentru un spatiu al fundatiei, pus la dispozitia institutiei, in care fundatia presteaza servicii sociale pentru institutie. Facturile cu utilitatile se emit pe fundatie. Este suficient ca fundatia respectiva sa plateasca facturile si sa vina cu chitantele ca institutia sa-i deconteze prin caserie c-val utilitatilor sau fundatia respectiva trebuie sa refactureze utilitatile iar institutia sa le platesca cu Op ?
Va rog, daca se poate, sa ma luminati :( si cu un text din legislatie pentru acest caz.
Multumesc frumos.
In baza unui contract de comodat in care se stipuleaza faptul ca toate utilitatile sunt suportate si platite este suficient!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare utilitati duta florina duta florina buna ziua! sunt societate comerciala si am un contract de comodat cu titlu gratuit cu o fundatie. in contract utilitatile ex:apa,energie electrica,gaze ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat claudiaP claudiaP Buna ziua, Pentru un spatiu unde isi desfasoara activitatea un magazin s-a intocmit contract de comodat. Fiind comodat nu am factura, deci nici cheltuiala. ... (vezi toată discuția)
Plata curent electric ady09 ady09 buna ziua. in cazul in care am incheiat un contract de comodat intre societate si o persoana fizica pentru punctul de lucru a unui spatiu comercial, cum se pot ... (vezi toată discuția)