avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cainii fara stapan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cainii fara stapan

Buna ziua

Avem mari probleme cu cainii fara stapan care sunt hraniti de anumite persoane care au inceput sa-si construiasca case in sat si doua persoane din localitate.Suntem 5 proprietari de gospodarii care vrem sa facem o reclamatie contra celor care hranesc cainii si poate si contra Primariei Dragomiresti vale daca ne sfatuiti ca ar fi bine.Caini au inceput sa intre pe timpul seri in gospodarii si sa omoare pasarile,repet doar sa le omoare .Eu personal am auzit cainele meu latrand la 1 noaptea si am iesit cu o lanterna sa vad ce se intampla ei tocmai ce erau aprope de a omora toate pasarile din 32 am ramas cu 5 .Vecinii mei au patit acelasi lucru.Mentionez ca eu am vazut cainii,gospodariile sun inchise cu gard de plasa de 1.60m pe care cainii l-au sarit fara nici o greutate.
Ce putem face? am si poze si o inregistrare video.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 14:49, 17 Iunie 2016
Incercati sa faceti o plangere la primarie in care sa cereti strangerea cainilor fara stapan.

O alta varianta ar fi sa actionati Primaria in instanta si sa cereti daune care sa reprezinte pierderile suferite din cauza acestora.

Impotriva vecinilor care ii hranesc...nu prea cred ca aveti ce face, nu sunt cainii lor.
Domnule, o săritură în înălțime de 1,60 m peste gard de plasă (de sârmă presupun) pentru câinii în discuție?!... mi se pare că ați depistat niște campioni de circ!?
Ori înălțimea este mult mai mică, ori câinii au sărit dar de pe o platformă oarecare, ori nu erau patrupede...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire proprietate jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Exista vreun regim de inaltime al unui gard care desparte 2 proprietati? Vecinul meu a construit in partea de sud, chiar pe mejdina, un gard care ... (vezi toată discuția)
Asociatie protectia animalelor ely_3n ely_3n Buna ziua, Va adresez mai multe intrebari din partea unei asociatii de protectie animalelor. In primul rand, as dori sa stiu ce se poate face in cazul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)