avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic droguri - Declaratii, interceptari telefonice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic droguri - Declaratii, interceptari telefonice

Poate cineva sa fie condamnat pe declaratii si convorbiri telefonice ce nu ii aparatin?

Declaratiile provin de la martori pe care nu ii cunosc si de la persoane invinuite in dosar.

Convorbirile telefonice sunt intre persoane care sunt invinuite in dosar care vorbeau despre mine. Eu nu am nici un fel de convorbiri pentru ca nu ma ocupam cu asta.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:06, 9 Iunie 2016
Mai trebuie sa fie si alte probe cu care sa se coroboreze.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cazul este foarte complicat pentru apărare.
Depinde care sunt probele exacte.

În mod normal nu ar trebui sa se ajungă la condamnare în astfel de cazuri dar depinde dacă exista probe directe.
Exista și ceea ce se numește interpretarea probelor și aici avocatii trebuie sa fie foarte atenți.
Trebuie demontata acuzarea punct cu punct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invinuit apoi disjuns! devor47 devor47 Am fost invinuit de trafic de droguri, mi-au facut perchezitie acasa, nu au gasit nimic, iar apoi am fost citat in calitate de invinuit. Singura legatura cu ... (vezi toată discuția)
Vinovat / nevinovat ?!?!?! papickads papickads Am un mister de elucidat! In urma cu ceva timp am achizitionat in 2 randuri niste obiecte de la unele persoane care acum s-au dovedit a fii furate , acele ... (vezi toată discuția)
Judecare in penal - fara alte probe, doar declaratii de martori ? oanaportar oanaportar Intr-un Dosar penal sunt suficiente Declaratiile martorilor ? sau sunt necesare si alte probe ? Doar in baza unor Declaratii a unor martori si in lipsa ... (vezi toată discuția)