avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Imi pteti spune cumva cand intra in vigoare Proiectul de modificari la Normele de aplicare ? Este vorba tot de indemnizatia crestere copil dupa noua lege. Imi cer scuze ca plublic de fiecare data o intrebare dat nu am optiunea de a raspunde de pe telefon.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 7 Iunie 2016
Probabil ca va intra in vigoare odata cu legea - 01.07.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil dupa noua lege BIRD_CLAUDIA BIRD_CLAUDIA buna ziua, sunt Claudia Pasare si am urmatoarea intrebare : in prezent beneficiez de 2 ani indemnizatie crestere copil. in urma modificarii legii am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - legea noua bascu bascu Buna ziua Va rog sa ma sprijiniti cu un raspuns la urmatoarea situatie: Copilul meu s-a nascut in 10 aprilie si eu ca tata vreau sa intru in concediu de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Catalina_P Catalina_P art.III din Legea 66/2016: (1) Pentru persoanele care, la data intrării în vigoare a prezentei legi, beneficiază de concediul şi indemnizaţia pentru ... (vezi toată discuția)