avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere apel ca nefondat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere apel ca nefondat

Am avut un litigiu cu o banca. Dupa judecarea dosarului am primit o decizie la care atat noi cat si banca am facut apel la tribunal.
Astazi s-a dat decizia definitiva care respinge apelul nostru cat si al bancii ca nefondat.
Intrebarea mea este: ce decizie ramane definitiva, cea la de prima instanta de la judecatorie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:44, 8 Iunie 2016
Buna ziua,
Va ramane definitiva sentinta pronuntata de instanta de fond.
Definitiva ramane sentinta de la fondul cauzei prin respingerea apelurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Am divortat. La nivel de judecatorie s-a pronuntat divortul din vina ambelor soti, iar copilul mi s-a incredintat. S-a facut recurs la ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)
Sentinta penala definitiva claudiacalinoiu claudiacalinoiu buna ziua. am avut un proces penal cu finantele iar la fond am primit o pedeapsa de 1an si 10 luni inchisoare cu suspendare.apoi finantele au facut apel doar ... (vezi toată discuția)