avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Un loc de parcare , doua masini inregistrare la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Un loc de parcare , doua masini inregistrare la primarie pe el

Acest subiect credeam ca doar in filmele de comedie il vezi , cand sa vin si eu frumos acasa vad ca locul de parcare e ocupat si altundeva nu aveam unde sa las masina ca nu vreau sa ocup locurile oamenilor ca doar de aia platesti pentru el asa ca dau 2-3 claxoane ca persoana respectiva sa vina sa mute masina deoarece am facut acte pe el acu 2 zile , punetiva doar in locul meu cand persoana respectiva vine la dumneavoastra si va spune sa nu mai claxonati ca a luat el locul acela culmea tot acum 2 zile si ne aratam fiecare actele sale , da doua acte , doua masini diferite , acelasi loc de parcare , stiu ca e Romania dar in halul acesta ? in asemenea situatie ce e de facut tinand cont ca alt loc liber nu mai este iar in alta parte pe bordura nici atata X-(X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:23, 8 Iunie 2016
Totul este posibil in iubita noastra tara
Pentru clarificare contactati autoritatea care a emis documentele care va acorda dreptul de utilizare spatiu cu destinatia parcare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! situatie in trafic: am cedat trecerea unei ambulante ... George.Alexandru. George.Alexandru. Buna seara! Situatie in trafic: am cedat trecerea unei ambulante pe Prelungirea Ghencea, dandu-ma cat mai aproape de carosabil. Apoi am continuat drumul, la ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Portiera lovita in parcare in timp ce incarcam masina sorinakester sorinakester Buna seara. Pe scurt: Pe strada ingusta, in timp ce-mi puneam cumparaturile-n masina, o cetateanca m-a claxonat, n-a asteptat sa inchid portiera si si-a ... (vezi toată discuția)