avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Verificare firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Verificare firma

Buna ziua,

ma intereseaza sa stiu, cum poti verifica o firma, sau unde trebuie sa te uiti in special in balanta si bilant , fise de cont, etc, ca sa stii, cand o firma este financiar in regula sau daca au facut - eventuale jocuri - astfel incat balanta si bilantul sa arate bine?
Altfel spus, care sunt conturile cheie care iti arata cand o firma este sau are deja probleme financiare?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Somatie admin. financiara. ndan57 ndan57 Subiect: RE: SOMATIE ANAF BUNA SEARA, as dori daca se poate un sfat, asociatia a primit astazi o somatie cum ca ar avea de platit o suma aferenta lunilor ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde in acest caz? amalianeag amalianeag Intr-o firma unde exista director economic si un sef al serviciului fin contabil, raspunderea pentru fiscalitate, a cui este? Si care dintre cei doi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Inregistrare obiecte de inventar vioviod vioviod La fiecare factura de achizitie obiecte de inventar, le-am dat in folosinta 603=303 ( valoarea obiectului fara tva). Asta este tot ce am facut eu la ... (vezi toată discuția)