avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere prin fax
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere prin fax

O cerere transmisa prin fax la instanta ,pentru a nu pierde termenul , trebuie luata in considerare , sau nu este valabila ?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 08:54, 17 August 2009
In cazul in care este vorba despre o simpla cerere, da, cu conditia sa solicitati instantei, pe mail, confirmarea primirii inscrisurilor pe aceasta cale pentru a avea certitudinea ca nu a cayut reteaua si mesajul nu a putut fi receptionat, ca persoana care acceseaza mail-ul nu este in concediu, ca nu au avut energie electrica etc. Aceasta presupune ca cererea sa fie depusa cu cateva zile inaintea termenului de judecata.
Daca este vorba insa despre mai multe inscrisuri, mai bine le transmiteti pe fax. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)
Autoreprezentare in cadrul unui proces Alina Ghi. Alina Ghi. Buna ziua! Am deschis de aproape 1 an de zile proces pt custodia copilului insa abia maine avem prima înfățișare ,iar avocatul meu lipseste pt ca are alt ... (vezi toată discuția)
Lipsa conciliere directa. Monica H. Monica H. speta> Am un debitor pe care nu-l pot convoca la conciliere directa (se intorc plicurile cu \"expirat termen de pastrare\") deci cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)