Fiul meu împlineşte 1 an în august 2016. Iniţial am optat pentru concediu pentru îngrijirea copilului până la data de 1 iulie 2016, însă conform noii legi am cerut angajatorului prelungirea concediului până în iunie 2017, cu care angajatorul a fost deja de acord. Actele obţinute nu pot fi depuse nici la primărie nici la agenţia de plăţi întrucât nu au normele de aplicare a noii legi. Întrebările mele sunt dacă se tergiversează primirea actelor de către instituţii şi ce se întâmplă dacă nu depun niciun fel de act până după ce îmi expiră concediul cerut iniţial (acte pentru solicitarea stimulentului de reinserţie/reluarea activităţii sau cerere pentru prelungirea concediului)?
Vă mulţumesc!
Proiectul de modificare a Normelor nu a fost inca adoptat si nici Legea nu a intrat in vigoare, astfel nu aveti cum sa depuneti asa ceva in prezent.
Proiectul de modificare a Normelor prevede :
Art. II – (1) Pentru persoanele prevăzute la art. III alin.(1) lit.a) din Legea nr.66/2016 pentru modificarea și completarea Ordonaței de urgență a Guvernului nr.111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, prelungirea, respectiv reluarea concediului și plata indemnizației lunare pentru creșterea copilului se face pe bază de cerere și acte doveditoare privind suspendarea realizării de venituri supuse impozitului, care se depune la agenția pentru plăți și inspecție socială județeană, respectiv a muncipiului București, denumite în continuare agenții teritoriale, care au plătit dreptul. Modelul cererii este prevăzut în anexa nr. 2 la prezenta hotărâre.
(2) Pentru persoanele care se află în concediul pentru creșterea copilului până la vârsta de 1 an și plata indemnizației lunare aferente, pentru prelungirea acordării drepturilor, cererea prevăzută la alin.(1) se depune cu cel puțin 30 zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 1 an, dar nu mai devreme de 1 iulie 2016.
....