avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Termen comunicare motive apel
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Termen comunicare motive apel

Buna seara.
Am un proces , pe care la fond l-am castigat. Comunicarea sa facut in data de 07.03. In data de 08.03 a fost declansat apelul. Nici pana in ziua de astazi nu am primit motivele de apel si nici pe portal nu este afisat un termen.
Intrebarea este:in cat timp trebuie sa primesc motivele de apel?

Este normal sa nu fi primit pana in ziua de astazi motivele?
PS. apelant este ITM cantra "eu" II.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:38, 9 Iunie 2016
Buna seara
Rabdare si tutun. Vor veni dar e posibil sa vina in toamna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut ? Bogdanporo Bogdanporo Buna seara , Am avut termen intr un proces civil pe data de 26.02 , a ramas in pronuntare ulterior a aparut pe portal amanarea pronuntarii pt 08.03 . Acum ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului de conducere Rares B. Rares B. Bună seara! In luna Mai mi.a fost retinutut permisul de conducere pe 90 de zile. Eu am contestat in instanță si mi.am recuperat permisul de conducere. A ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fãrã taxã - am câºtigat la curtea de apel, cum pot intra mai repede în posesia hotãrârii? vinovatulfaravina vinovatulfaravina Buna ziua, Astazi am aflat ca am castigat procesul cu serviciul de imnatriculari la Curtea de Apel, mare bucurie dupa doi ani ! Puteti sa-mi spuneti in cat ... (vezi toată discuția)