avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare titlu executoriu

Buna ziua,
Pot sa fac contestatie la executare pentru anulare titlu executoriu, resp. factura fiscala neprimita si pt.care debitorul nu poate face dovada trimiterii (se lasa la usa).
Pt.fiecare factura au facut cate un dosar, pt.un debit de 370 lei sunt cheltuieli de 930 lei, cum pot sa fac contestatie eventual sa plateasca ei acestre cheltuieli, pt ca am platit debitul inainte de a primi acasa somatiile de la executor.
Va rog, sa ma ajutati cu un model de contestatie la executare si cat ar fi taxele de timbru.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:52, 10 Iunie 2016
Factura fiscală nu este titlu executoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executoriu alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Sunt administratorul unei Asociatii de Proprietari si am primit o somatie insotita de un titlu executoriu. Mentionez ca aceasta a venit dupa o ... (vezi toată discuția)
Plata facturii pentru care a inceput executare silita ASUL28 ASUL28 Buna ziua Ce se intampla in cazul in care am primit de la executorul judecatoresc executare silita pentru cateva facturi restante la o firma de apa,fiecare ... (vezi toată discuția)
Cale de atac posibila pentru incuviintare executare silita asbinvest asbinvest Buna ziua ! SC X sint actionat in judecata de SC Y ca debitor ( X ) in baza citatiei emise de judecatoria Bacau in 30.05.2011 si termen de judecare in ... (vezi toată discuția)