avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SOMATIE SI TITLU EXECUTORIU
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SOMATIE SI TITLU EXECUTORIU

Buna ziua,

Sunt administratorul unei Asociatii de Proprietari si am primit o somatie insotita de un titlu executoriu. Mentionez ca aceasta a venit dupa o decizie pe care am achitat-o deja. In prezentul act, se stipuleaza cum ca Asociatia nu si-ar fii achitat darile catre stat din decl 102 cat si cele stipulate in decizie. Noi am efectuat aceste plati. Asi dori sa stiu cui ma pot adresa pentru solutionarea acestei probleme.
Rog raspuns urgent. Multumesc
buna ziua,

va sfatuiesc sa mergeti la emitentul titlului cu somatia si cu dovada achitarii platilor respective. In cazul in care dosarul de executare nu se va inchide trebuie sa va adresati instantelor de judecata pe calea contestatiei la executare (contestatie la titlu)
Mergeti la executorul judecatoresc care a emis somatia.
Daca este asa cum spuneti dvs. veti mai avea de achitat si cheltuielile de executare.
In cazul in care vreti sa faceti contestatie aveti un termen de 15 zile.
contestatia de executare se depune doar in termenul specificat in titlul executoriu
nicolae_dana a scris:

contestatia de executare se depune doar in termenul specificat in titlul executoriu


Vreti sa spuneti ca termenul poate fi altul decat cel de 15 zile?
Carei instante, noi apartinem de Ilfov si se precizaza in somatie la instanta judecatoreasca competenta!!!! Adica la Ilfov sa inteleg.
Multumesc pentru raspunsuri.
Imi poate pune cineva la dispozitie un model de formulare contestatie.

Cu stima

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu emis desi nu am nici o restanta vcodrea vcodrea Buna ziua , Zilele trecute am primit de la Administratia financiara Cluj o somatie insotita de titlu executoriu pentru o presupusa restanta la plata ... (vezi toată discuția)
Somatie amenzi auto alinmihaimirea alinmihaimirea Buna ziua. Am primit acasa o somatie cu o amenda auto care apare la circa financiara ca neplatita. Este normal sa-mi ceara acum chitanta de plata a amendei ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie executare silita anaf crisad crisad Am primit din partea ANAF o somatie de incepere a executarii silite in temeiul unui titlu executoriu (diferente impozit anual de regularizat) anexat. Si ... (vezi toată discuția)