avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte Prezentate la Iesirea din Tara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte Prezentate la Iesirea din Tara

Buna ziua,

As dori sa stiu ce acte trebuiesc prezentate in situatia in care iesim cu masina din tara. Mentionez faptul ca, in cazul meu, discutam de o masina in leasing.

Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2009
ciprianr, utilizator
Cel mai recent răspuns: nixman , utilizator 23:11, 17 August 2009
Va trebui sa luati legatura cu firma de leasing care trebuie sa va dea o imputernicire in acest sens si sa faca si demersurilewpentru asigurarea europeana
Confirm.
Nefiind inca proprietar al masinii doar firma de leasing poate confirma organelor competente ca puteti iesi din tara cu masina.
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2009
Aurelian Cîcu, Consilier juridic
Nu va intreaba nimeni de nici un act in plus de la firma de leasing,asta din 01.01.2007 ,sa aveti RCA cartea verde ,certificatul de inmatriculare .
DRUM BUN !

Alexandra.
Multumesc pentru raspunsuri.
ok...acum vine la mine partea frumoasa...contractul de leasing e pe numele mamei mele....imputernicirea de la firma de leasing pe numele ei o am...acum ce urmeaza? sa faca ea imputernicire pentru mine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez masina daca/dupa ce am achitat anticipat leasing-ul? utilizaor alexandra utilizaor alexandra Buna ziua! Am nevoie va rog de ajutorul dvs, de niste sfaturi/raspunsuri mai bine zis :) In 2007 mi-am cumparat o masina in leasing. Mentionez ca masina am ... (vezi toată discuția)
Pot sa calatoresc cu masina pana in turcia? florin123456789 florin123456789 Am cumparat o masina de la o firma pe firma mea, inca nu am reusit sa o inmatriculez deoarece nu am reusit sa primesc certificatul fiscal de la firma de la ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu masina firmei ENGFULL ENGFULL pentru a putea iesi din tara cu masina firmei am nevoie de imputernicire notariala ? legislatie relevanta....... (vezi toată discuția)