Modalitati tehnice contabile de scutire impozit - buna ziua am o intrebare tehnica, am certificat de persoana cu handicap accentuat deci poti fi scutita de la impozitul pe salariu/venituri insa
nu doresc sa aduc la cunostinta angajatorului ca detin certificatul doresc sa mentin confidential certificatul datorita incadrarii si a problemelor specifice codului, pe scurt nu doresc ca angajatorul sa stie ce probleme am, cum pot sa deduc impozitul pe salariu? Pot face asta eu direct la administratia impozite? sau trebuie sa plateasca angajatorul impozitul? Daca da, eu il pot cumva recupera pe alta cale legala ? cum se poate proceda? multumesc.
PS: o solutie ar fi oare sa imi fac contract de prestari servicii si sa spun ca imi platesc eu contributiile si impozitul? se poate face asta? poate persoana fizica sa plateasca? sa nu se deduca/plateasca la sursa?
Legea handicapului
corina51
Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap, accentuat si permanent. Am astm. Legat de aceasta as avea mai multe intrebari. Sunt de multi ani asa si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)