avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal ne-a abandonat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal ne-a abandonat

Sotu meu a plecat de acasa ma abandonat si pe mine si copii,nu ne trimis nici un ban ii cresc singura.copii au grad de andicap amandoi .cumm pot sa aflu daca in franta e lucreaza legal cu contrat de munca.cum pot sa benificieza de pensie de intretine minori.
Cel mai recent răspuns: aiai , utilizator 11:35, 10 Iunie 2016
faceti urgent plangere pt. abandon de familie,
catre Politia din raza localitatii unde are domiciliul
Tatal are obligatia de a-si intretine copiii chiar daca el "nu realizeaza venituri" sau "a fugit din tara"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare pensie de întreținere: cum pot obține cuantumul raportat la veniturile din acest moment? de șase luni lucrează în străinătate, dar plătește suma stabilită acum un an Maki4 Maki4 Am o sentinta prin care s-a dispus ca tatal copiilor sa plateasca o pensie in cuatum de 1/4 din veniturile acestuia, iar acesta plateste o pensie in suma fixa ... (vezi toată discuția)
Abandon de domiciliu familiar Agavrilesei  Alexandra Agavrilesei Alexandra Buna seara, as dori sa inteleg ce fel de plangere se poate face impotriva unei mame care si-a abandonat domiciliul familiar lund cu ea unul din copii minori si ... (vezi toată discuția)
Este sau nu abandon de familie? sicorn sicorn Este sau nu abandon de familie.Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns vizavii de o decizie a unei instante,care la cererea mea pe Ordonanta ... (vezi toată discuția)