avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nu stiu cm sa procedez
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nu stiu cm sa procedez

am deschis un proces pentru suspendarea executarii silite dar pana acum nu am obtinut decat o solicitare a instantei de a plati cautiune (cca.1700 lei) in situatia in care si eu si sotul avem popriri de 1/3 asupra salariilor...si un venit lunar pe familie de cca. 1200 lei...deci nu putem plati cautiunea. Am solocitat instantei scutirea sau esalonarea cautiunii ...actiune respinsa...Pot in aceasta situatie sa renunt la actiunea de suspendare a executarii silite si in contul aceleiasi taxe judiciare (1000) sa fac o alta actiune bazata pe clauzele abuzive din ctr. cu banca.???:justcuz:
Actiunea va fi anulată ca netimbrata iar cererea de suspendare la fel daca nu veti plăti cautiunea.

Puteti introduce oricand actiunea de constatare a clauzelor abuzive insa nu va suspenda executarea.

Cerere de reexaminare nu ati formulat impotriva incheierii de respingere a cererii de ajutor public judiciar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedentiala in executarea silita steflea steflea Buna seara , Intr-un caz de executare silita , s-a depus contestatie la executare , separat cerere de suspendare provizorie , la aceasta din urma , s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita - doua cautiuni? victoriada victoriada Nu am mai avut pana acum executari silite. Am formulat o contestatie la exec. In paralel, pentru ca la primul term. nu s-a depus dosarul de exec. si s-a ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita camelia_cazan77 camelia_cazan77 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum e cel mai bine sa procedez in urmatoarea situatie: am un credit ipotecar si un credit de nevoi personale cu garantie ... (vezi toată discuția)